Pagini

marți, 21 august 2012

O veste uluitoare!
Poate cea mai uluitoare veste din ultima perioadă o reprezintă anunţul făcut de Fundaţia Keshe pentru luna septembrie a acestui an.

Această fundaţie va prezenta întregii lumi şi tuturor guvernelor, fără discriminare, patentele descoperirilor sale în ceea ce priveşte tehnologia spaţială bazată pe sistemele antigravitaţionale şi magnetice (Magrav) pe care ea le-a dezvoltat şi perfecţionat, având la bază energia liberă de punct zero.

Invitaţia oficială a Fundaţiei Keshe, care a fost adresată liderilor statelor lumii prin intermediul ambasadelor lor din Belgia poate fi citită aici:

http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology

Într-un efort de a se alinia cumva la această tendinţă foarte puternică - ce se manifestă din ce în ce mai mult în lume în ultima perioadă - în legătură cu implementarea unei clase complet noi de tehnologie şi de înţelegere ştiinţifică a realităţii, guvernul SUA şi-a exprimat şi el intenţia de a lansa pe piaţa elemente extraordinare ale unei tehnologii bazate pe efectul Tesla şi pe descoperirile genialului savant Nicola Tesla, în special pentru a realiza transferul de energie fără intermedierea cablurilor.

(http://occupycorporatism.com/us-government-gives-un-classified-tesla-technology-to-assist-sustainable-development-scheme/).

Totuşi, ceea ce au de gând să dezvăluielumii reprezentanţii Fundaţiei Keshe depăşeşte învaloare şi importanţă orice a întreprins până acum ştiinţa actuală sau ceea ce ea a ascuns de cunoaşterea generală a lumii.

Fundaţia Keshe are sediul în localitatea Ninov din Belgia şi în ultimii 40 de ani a dezvoltat mai multe sistem revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care în prezent ar putea transforma radical viaţa pe întreaga noastră planetă într-un timp foarte scurt, dacă guvernele lumii vor răspunde pozitiv la oferta fundaţiei.

Istoria dezvăluirii acestor tehnologii este însă ceva mai veche.

Fundaţia Keshe a propus lumii prima dată, pe 21 aprilie 2012, revelarea planurilor şi dispozitivelor tehnologice pe care ea le-a proiectat şi dezvoltat, făcând demersurile necesare pentru invitarea tuturor statelor la conferinţa dedicată acelui eveniment internaţional. Nu toate statele au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei, iar dintre cele care şi-au confirmat participarea, unele s-au răzgândit brusc cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor de către alte state. Fundaţia nu va divulga numele ţărilor participante, care au acceptat atunci să primească şi să introducă în folosinţă noua tehnologie, şi nici pe acelea ale ţărilor care s-au retras de la conferinţă.

Se ştie însă că reprezentanţii NASA s-au retras intempestiv cu 24 de ore înaintea demonstraţiei, iar la două zile după aceea (pe 23 aprilie 2012) Preşedintele SUA, Barack Obama, a semnat un decret prin care America nu recunoaşte tehnologiile neconvenţionale sau cele ce provin din afara Americii.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Fundaţia Keshe a invitat din nou statele lumii la o conferinţă pe aceeaşi temă, care va avea loc pe data de 6 septembrie 2012, iar două săptămâni mai târziu (pe data de 21 septembrie 2012) ea va trimite tuturor ţărilor care vor dori documentaţia necesară pentru a construi dispozitivele bazate pe noua tehnologie.

Cu această a doua propunere, Fundaţia Keshe invită direct şi fără echivoc liderii naţiunilor de pe Pământ să desemneze persoanele calificate pentru a lua parte la întâlnirea ce va fi organizată în Belgia, pe 6 septembrie 2012.

Astfel, ea va iniţia prima fază de implementare a tehnologiei spaţiale bazată pe sistemele gravitaţionale şi magnetice (Magrav). Mai apoi, ea va trimite simultan tuturor oamenilor de ştiinţă interesaţi documentaţia şi cunoştinţele necesare pentru producţia în serie a acelor aparate.

Practic vorbind, Fundaţia Keshe doreşte să pună la dispoziţia întregii omeniri tehnologia bazată pe energie liberă şi pe propulsie magnetică, fără să solicite niciun profit şi nicio sumă de bani pentru aceasta.

Ţelul fundaţiei este de a pune astfel capăt sărăciei şi foametei în lume.

Noua tehnologie va face posibil transportul de mărfuri şi de fiinţe umane în orice punct de pe planeta noastră, într-un interval de 5-10 minute; de asemenea, ea va oferi cu uşurinţă posibilitatea călătoriilor galactice şi implicit a contactului cu alte civilizaţii extraterestre, graţie dezvoltării tehnologiei de zbor spaţial.

O altă utilizare imediată a tehnologiei va fi în ceea ce priveşte asigurarea unei cantităţi îndestulătoare de apă potabilă foarte pură şi sănătoasă, astfel încât aproape nicio zonă de pe glob nu va mai avea de suferit de pe urma secetelor prelungite şi a lipsei de apă.

Implicaţiile acestei intervenţii salutare a Fundaţiei Keshe în status quo-ul materialist şi limitat al ştiinţei contemporane - şi, implicit, al intenţiilor malefice ale "elitei" masonice pentru a menţine lumea la un nivel incipient de dezvoltare tehnologică şi energetică - va produce multe "valuri" în diverse medii de afaceri.

Acum fiecare va putea vedea ce vor de fapt liderii ţărilor şi care sunt intenţiile lor adevărate.

Probabil că la început, comunitatea ştiinţifică şi ţările aservite cabalei criminale masonice vor ignora cu desăvârşire chiar şi această a doua propunere lansată de Fundaţia Keshe, urmărind ca ea să nu fie deloc mediatizată.

Totuşi, este greu de presupus că toate ţările vor reacţiona în acelaşi mod; unele dintre ele vor întâmpina cu bucurie propunerile fundaţiei şi vor prelua tehnologia respectivă, punând-o în aplicare imediat.

Popoarele ţărilor care au refuzat această tehnologie vor vedea realizările excepţionale pe care alte state le-au obţinut, precum şi avansul nivelului lor de trai, al prosperităţii şi economiei naţionale.

Atunci liderii lor vor trebui să explice de ce au refuzat tehnologia respectivă şi care este motivul pentru care oamenii sunt ţinuţi în continuare în suferinţă, nevoi şi multiple probleme financiare, când alţii sunt fericiţi şi progresează foarte repede.

Pentru o transparenţă totală, Fundaţia Keshe va publica numele fiecărei ţări care va primi tehnologia respectivă şi adresa de e-mail care a fost folosită, astfel încât oricine doreşte, va putea urmări răspunsurile şi corespondenţa guvernamentală cu Fundaţia Keshe în această problemă.

În felul acesta va putea fi făcută o evaluare a situaţiei internaţionale şi se va putea observa care state doresc cu adevărat progresul omenirii şi care nu doresc ca el să fie realizat.

Totuşi, ne aşteptăm ca problema să fie ceva mai complicată decât atât, dată fiind incredibila abilitate satanică a cabalei masonice de corupere şi manipulare a opiniei publice, care împreună cu controlul asupra mass-media ar putea conduce pur şi simplu la ignorarea Fundaţiei Keshe şi a excepţionalei sale oferte către omenire.

Criza energetică a omenirii va fi rezolvată repede şi toate problemele de ordin financiar care au rezultat din această "criză" - ce a fost în mod deliberat menţinută de "elita" masonica pentru propriul ei profit - vor dispare aproape imediat.

Progrese uriaşe vor fi realizate de asemenea în domeniul medical prin aceeaşi tehnologie pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe.

În ultimii şase ani, fundaţia s-a asigurat ca fiecare om de ştiinţă important de pe planeta noastră să primească patentele pentru sistemele noi inventate; în felul acesta s-a prevenit posibilitatea blocării tehnologiei de către un grup de interese sau de către o persoană individuală, astfel încât în acest moment cele mai multe state au deja patentele de invenţie în ceea ce priveşte generarea energiei, sistemele medicale, ecologice şi cele de călătorie spaţială.

Vechile metode bazate pe exploatarea resurselor planetei (combustibili convenţionali), care au fost menţinute pentru a preveni dezvoltarea şi progresul accelerat al omenirii, vor deveni în scurt timp inutile; toate ţările au acum aceeaşi posibilitate pentru a conlucra în vederea implementării rapide a acestei tehnologii noi, pure şi armonioase, care implică sistemele Magrav.

Aplicaţiile militare ale tehnologiei care va fi pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe sunt atât de distrugătoare, încât lumea va realiza imediat că războiul nu mai are niciun sens şi el va trebui să fie eliminat complet din existenţa noastră.

Ţelul principal al Fundaţiei Keshe este acela ca nouă tehnologie să fie gratuită pentru orice guvern de pe planetă, în beneficiul fiecărui cetăţean al ei, deoarece fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pământ.

Prin urmare, patentele de invenţie pentru aceste sisteme sunt, într-un fel, bunuri ale fiecărui locuitor al planetei noastre şi ele nu pot fi reclamate de nicio persoană, organizaţie sau naţiune ca fiind proprietatea ei.

Aceasta poate să însemne în scurt timp prosperitatea tuturor statelor, deoarece fiecare ţară în parte va beneficia integral de veniturile obţinute prin folosirea judicioasă a noii tehnologii, în funcţie de direcţia benefică în care aceasta va fi folosită.


Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

Sursa: http://theworld-we-live-in.blogspot.ro/2012/08/o-veste-uluitoare.html

10 comentarii:

 1. I want to to thank you for this very good read!
  ! I absolutely loved every little bit of it. I
  have got you bookmarked to check out new things you post…
  Feel free to surf my weblog ; my blogger dashboard

  RăspundeţiȘtergere
 2. VRAJELI IUDEO-MASONICE coordonate de REPTILIENI!!!

  RăspundeţiȘtergere
 3. Ma gandeam ca ar merge facuta o scrisoare catre ambasadorul romaniei din belgia prin care sa-i cerem sa participe la intrunirea aceasta si sa fie semnata de cati mai multi oameni.Ce spuneti?

  RăspundeţiȘtergere
 4. cand se deschide situl apare muzica d j ului olandez care este illuminati adica mason ..adica si a vandut sufletul..cabalei satanice...

  RăspundeţiȘtergere
 5. Pana acum ce a facut aceasta asa-zisa fundatie daca sunt asa de darnici, de buni cu toti ceilalti? Aaa...
  Multa minciuna cu iz propagandistic. Din ce in ce tot mai multi "initiati", "guru", "comunicatori cu astralul" cu ET-ul X, cu Y si alte grupuri "bine intetionate" s-au aciuat in acest segment de frontiera si ar trebui sa dea de gandit.

  RăspundeţiȘtergere
 6. Citeam un capitol din cartea ''citirea fotografica'' unde se afirma ca unor specialisti,academicieni si tot tacamul steril menit doar sa le satisfaca orgoliul,acestor sceptici,li s-a demonstrat cum memoria preconstienta poate sa preia informatiile si sa le proceseze in mod uluitor.Practic li s-a demonstrat ca se poate citi la viteza de 25000 cuvinte pe minut si dupa aceea redarea materialului cu un procent de intelegere de 75%.Dupa ce li s-a demonstrat de catre un instructor acest lucru,care credeti ca a fost reactia?.Au spus ca nu exista asa ceva.Exista doua categorii de oamenii,unii care si-au pastrat intrucatva puritatea mintii,si sunt gata sa-si aduca aminte cine sunt,si o alta categorie care sunt atat de virusati mentali,incat le va trebui probabil cateva vieti de carantina,ca sa redescopere si ei ca sunt Co-creatori.O carte aparuta deja si care se numeste ''Virusii mintii''i-ar ajuat probabil sa inteleaga cu ce se confrunta.Acesti oameni, nu se mira cum e posibil sa traiesti in limitare,ura,boala,decreptitudine.Ei se mira de lucrurile firesti,gen free energy,si alte lucruri minunate care trebuiau sa existe demult pe pamant, dar au avut grija altii sa ni le ascunda.

  RăspundeţiȘtergere
 7. Cainii latra Urasul schimbarii isi vede de drum.As recomanda unor oameni de pe aici, sa citeasca cartea''virusii mentali'' sa inteleaga cu se confrunta.Personal, ma bucur sa gasesc astfel de ''oaze de lumina'' unde sunt oameni normali,si unde poti respira cu adevarat aer curat.Astfel de bloguri apar tot mai multe.Apar tot mai multi copii si oameni cu capacitati.Tot mai multe cursuri de trezire si dezvoltare spirituala,spre disperarea unora, se pare.

  RăspundeţiȘtergere
 8. Din tot ce-am citit până acum , aceasta este cea mai frumoasă veste pentru mine ( că totuși viața merge mai departe ) și speranță pentru lumea întreagă, că totul o să fie bine în viitor.
  Fiind îndoctrinați cu tot felul de idei care nu ne dădeau nicio speranță în viitorul apropiat, uite c-am aflat că este cineva pe acest pământ care dorește binele omenirii în mod dezinteresat, dar ciudat lucru, guvernele lumii nu se înghesuie să pună în aplicare descoperirile făcute. De ce oare Guvernul nostru nu ne-a spus până acum, despre așa ceva? Sau poate „n-a știut ”?
  Eu cred că ar trebui să ne aducem și noi contribuția
  prin popularizarea existenței Fundației Keshe, ca oamenii să știe că sunt premise pentru o viață mai bună dar că guvernele trebuie să-și facă datoria și să implementeze astfel de tehnologii extraordinare.
  Numai gândul că putem călători oriunde pe planetă cu o viteză uluitoare, că va fi apă potabilă pură suficientă pentru toate țările și că nu va mai suferi nimeni din cauza secetei, asta mă face fericită cum poate n-am fost vreodată.

  RăspundeţiȘtergere
 9. Văd că nu mi-ați postat comentariul; îmi pare rău de acest lucru, mai ales că n-am scris nimic obscen sau jignitor la adresa cuiva.

  RăspundeţiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...